
Agnieszka Bartel
Redaktorka i publicystka, od 11 lat dzieli się zdobytą wiedzą na łamach popularnych portali. Socjolog i filolog angielski z wykształcenia, zwolenniczka naturalnych metod leczenia i dbania o work-life balance. „Jesteś tym, co jesz” nie jest dla niej tylko powiedzeniem – uważnie wybiera produkty używane w kuchni i śledzi wyniki badań prowadzonych przez specjalistów z dziedziny żywienia. Jest świadoma, że zdrowie psychiczne wpływa na zdrowie fizyczne i odwrotnie, dlatego od lat rozwija swoje zainteresowania psychologią i socjologią zdrowia. Docenia mindfulness.
Publikacje autorki
Polecane

Odżywianie
3 min.Jak wygląda dieta po kolonoskopii? Co jeść, a czego unikać?
19.05.2021

Zdrowie
1 min.Zielona bakteria na paznokciu - leczenie domowe
31.10.2021

Fitness
1 min.Ból grzbietu śródstopia - jakie są przyczyny? Co robić?
24.01.2022

Odżywianie
1 min.Ocet winogronowy - właściwości, zastosowanie
24.01.2022