Agnieszka Falborska
Dietetyk, pedagog, wykładowca. W swojej działalności jako Edukacja Dietetyczna działa zgodnie z ideą dawania wędki zamiast ryby. Twórca szkoleń i warsztatów dla specjalistów, dzieci i młodzieży oraz dorosłych. Autorka kilkuset artykułów o tematyce żywieniowej. Szczególnie zainteresowana tematem diety roślinnej, zaburzeń odżywiania oraz żywienia w sportach wytrzymałościowych. Po godzinach pracy biegacz-amator. Najlepiej odpoczywa na górskim szlaku.
Publikacje autorki
Polecane
Odżywianie
2 min.Karagen – co to jest, gdzie jest stosowany i jaki ma wpływ na zdrowie?
Odżywianie
3 min.Jak wygląda dieta po kolonoskopii? Co jeść, a czego unikać?
Zdrowie
1 min.Skurcze palców u nóg - jakie są przyczyny? Co zrobić?
Odżywianie
1 min.Detoks cukrowy - co jeść? Jak go przeprowadzić?