
Agnieszka Falborska
Dietetyk, pedagog, wykładowca. W swojej działalności jako Edukacja Dietetyczna działa zgodnie z ideą dawania wędki zamiast ryby. Twórca szkoleń i warsztatów dla specjalistów, dzieci i młodzieży oraz dorosłych. Autorka kilkuset artykułów o tematyce żywieniowej. Szczególnie zainteresowana tematem diety roślinnej, zaburzeń odżywiania oraz żywienia w sportach wytrzymałościowych. Po godzinach pracy biegacz-amator. Najlepiej odpoczywa na górskim szlaku.
Polecane

Odżywianie
3 min.Jak wygląda dieta po kolonoskopii? Co jeść, a czego unikać?
19.05.2021

Zdrowie
1 min.Zielona bakteria na paznokciu - leczenie domowe
31.10.2021

Odżywianie
1 min.Ocet winogronowy - właściwości, zastosowanie
24.01.2022

Odżywianie
2 min.Karagen – co to jest, gdzie jest stosowany i jaki ma wpływ na zdrowie?
17.05.2021